E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

TOYOTA AYGO

TOYOTA AYGO

180 KM mjesečno*

AYGO X PLAY 1,0 VVT-i (72 KS)

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Sladaboni d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

TOYOTA AYGO

DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX


Do 15% niži troškovi TOYOTA OSIGURANJA

 


Ovog ljeta se bez napora krećite po uskim gradskim ulicama u kompaktnom, tihom i okretnom AYGO-u. Odvezite vašu novu Toyotu bezbrižno jer nagrađujemo lojalnost! Osigurajte si DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM.* To može samo Toyota!

 

 

 

✔ LED dnevna i zadnja svjetla
✔ Električno podesiva i grijana vanjska ogledala
✔ Kamera za vožnju unazad sa smjernim crtama
✔ X-Touch Connect - sa pametnim telefonom
✔ Speed limiter
✔ Ukrasni detalji unutrašnjosti u boji Quartz Gray
✔ Do 15% niži troškovi Toyota Osiguranja – već od 35,30 KM mjesečno

*Ponuda je napravljena u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo za AYGO MY21 1.0 VVT-i HB 5D M/T5 X-PLAY u bijeloj nemetalik boji. Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 180 KM mjesečno, uz učešće 7.332,86 KM i ostatak vrijednosti 5875,12 KM. Detaljne informacije nalaze se na dnu stranice.

 

 Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatne pomoć na cesti

 
Dezinfekcija vozila

Staro za novoODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide 5 Sladaboni, Banja Luka
Darko Popović mag.ing.mech.
Voditelj prodaje

+387 51 329 329
Viber ili Whatsapp:
+387 65 539 539
darko.popovic@sladaboni.com
slide 5 Sladaboni, Banja Luka
Danijela Mirić
Prodajni savjetnik

+387 51 329 329
Viber ili Whatsapp:
+387 65 143 063
danijela.markovic@sladaboni.com
Zatražite ponudu Besplatno isprobajte Bezbrižno vlasništvo Staro za novo 
Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 6,58% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 36,68% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 180 KM mjesečno, uz učešće 7.332,86 KM i ostatak vrijednosti 5875,12 KM. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om. Uslov za kupovinu vozila putem leasinga je kasko osiguranje. Nakon isteka 60 mjeseci od sklapanja ugovora, isti se zatvara uplatom ostatka vrijednosti.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 160.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte Sladaboni d.o.o..

Toyota Osiguranje već od 35,30 KM mjesečno uz potpisivanje ugovora na 60 mjeseci.

Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Sladaboni d.o.o.. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.