E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

AYGO

AYGO

20.830 KM

AYGO X PLAY 1,0 VVT-i (72 KS)

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Sladaboni d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

AYGO

Akcijska cijena

 

Kompaktan, tih i okretan, omiljeni mali gradski automobil, sada u posebnoj ponudi i po akcijskoj cijeni, sa uključenih 1.570 KM popusta i X-PLAY opremom:

 

 

 

✔ Bluetooth® sistem bezručnog telefoniranja i prenosa muzike
✔ Upravljanje audio sistemom s upravljača
✔ Kamera za vožnju unazad
✔ LED dnevna i zadnja svjetla
✔ Klima uređaj
✔ Električno podesiva i grijana vanjska ogledala
✔ Upravljač i ručica mjenjača presvučeni kožom
✔ Vanjska ogledala i ručke vrata u boji vozila
✔ Prednji branik u crnoj boji i detalji na prednjem i zadnjem braniku u boji Piano Black ili Silver Sparkle (za vozila u crnoj boji)
✔ Hromirane unutrašnje ručke vrata

 
Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote - kasko osiguranje za 45 KM mjesečno za model Aygo 1,0 X-PLAY. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje

 

 

Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatne pomoć na cesti

 
Dezinfekcija vozila

Staro za novoODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide 5 Sladaboni, Banja Luka
Darko Popović mag.ing.mech.
Voditelj prodaje

+387 51 329 329
Viber ili Whatsapp:
+387 65 539 539
darko.popovic@sladaboni.com
slide 5 Sladaboni, Banja Luka
Danijela Mirić
Prodajni savjetnik

+387 51 329 329
Viber ili Whatsapp:
+387 65 143 063
danijela.markovic@sladaboni.com
Zatražite ponuduBesplatno isprobajte Saznajte više Staro za novo Bezbrižno vlasništvo

 

 

 


Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Sladaboni d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.